20141013_161803_2.png                20150922_134848_0.jpg  20150922_120515_0.png

Med reservation för ändringar

Vecka 15-2020   6 - 12 April (påsk)

Mån 6 april            Lunch:  Krämig Kycklingsoppa, citronmuffins med kräm
                                Middag:         Kroppkakor, rivna morötter

Tis 7 april             Lunch:  Falukorv, potatis, stuvade morötter
                                Middag:         Viltskavspanna, potatismos, ärta-majs-paprika, Nyponsoppa

Ons 8 april             Lunch:  Köttbullar, potatis, gräddsås, broccoli
                                Middag:         Fisk Benedictide på grönsaksbädd, potatis, Jordgubbskräm 20160816_164130_0.png
                
Tor 9 april             Lunch:  Ärtsoppa, pannkaka
Skärtorsdag            Middag:         Dillkött, potatis, sommargrönsaker, morotskaka

Fre 10 april            Lunch:  Ost & Skinkpaj, Rhode Island sås, grönsallad
Långfredag             Middag:         Fläskfilé, potatisgratäng, brunsås, ägglikrmossue

Lör 11 april           Lunch:  Påsktallrik (potatis olika sill, kalkon, ägg, mimosasallad, tunnbröd)20160816_164130_0.png
Påskafton                      Middag:         Pannbiff, potatis, brunsås, ärtor, vanilhjärta

Sön 12 april           Lunch:  Prinskorv, potatis, äggröra, ärtor
Påskdagen                      Middag:         Fläskkarré, potatis, gräddsås, veckosallad, Tårta


Vecka 16-2020   13-19 April

Mån 13 april           Lunch:  Janssons Frestelse, riven morot 20160816_164130_0.png
Annandag Påsk          Middag:         Kycklinggryta, potatis, drottningkräm

Tis 14 april            Lunch:  Kalops, potatis, bukettgrönsaker
                                Middag:         Falukorv, stuvade makaroner, ärta-majs-paprika, banan

Ons 15 april            Lunch:  Ugnsstekt panerad fisk, potatismos, remouladsås, amerikansk grönsaksblandning
                                Middag:         Cevapcici, potatis, brunsås, äppelkaka
                
Tor 16 april            Lunch:  Skinksås, potatis, riven morot
                                Middag:         Pölsa, potatis, rödbeta, körsbärskräm

Fre 17 april            Lunch:  Biff Lindström, potatis, gräddsås, ärtor
                                Middag:         Kebabgryta, potatis, citronfromage

Lör 18 april           Lunch:  Köttbullar, potatis, brunsås, rotfruktsstrimlor
                                Middag:         Broccoligratäng med skinka, kladdkaka

Sön 19 april           Lunch:  Laxsoppa, persika med grädde
                                Middag:         Kycklingklubba med örtsås, potatis, slottsgrönsaker



20160816_164130_0.png MSC märkning=Miljömärket visar att fisken kommer från livskraftiga bestånd och har fångats med minimal inverkan på havsmiljön.
Fet text = Maträtten är till stor del tillagad från grunden
* Råvara från lokal producent/leverantör