20141013_161803_2.png20141013_161744_1.png20141013_161727_0.png


MATSEDEL VT-2020        


VECKA 8         18 - 21 februari

Mån 17 feb             Cowboysoppa* med mjukt bröd och ost

Tis 18 feb                      Stekt potatis med vegetarisk schnitzel och pepparsås

Ons 19 feb              Potatismos med leverbiff och gräddsås, lingonsylt
Tor 20 feb              Kokt potatis med ugnstekt rödspätta, romsås

Fre 21 feb              Rotfruktsgratäng med helstekt Fläskkotlett



TEMA NORDISK MATVECKA - V 9-2020
20200212_093135_0.png

                                24 - 28 februari

Mån 24 feb             Korv med potatismos och bröd (NORGE)

Tis 25 feb                      Karelsk gryta med potatis och rågbröd (FINLAND)

Ons 26 feb              Skomakarlåda* (DANMARK)
Tor 27 feb              Plokkfiskur (ISLAND)

Fre 28 feb              Palt + sirap, smör, lingonsylt (SVERIGE)



SPORTLOV - V 10-2020
20200213_142415_1.jpg

                                        2 - 6 mars

Mån 2 mars             Kokt potatis med köttbullar och  gräddsås, lingonsylt

Tis 3 mars              Ris och kebabgryta
              
Ons 4 mars              Tunnpannkaka med sylt

Tor 5 mars              Potatismos och hemlagad fiskgratäng
                  
Fre 6 mars              Ris och korv Stroganoff


Med reservation för eventuella ändringar
Varje dag serveras salladsbuffé och ekologisk mjölk


Fet text= Maträtten är till stor del tillagad från grunden
*I våra köttfärsrätter som vi tillagar själva används till ca 90 % lokalproducerad nötfärs
20160816_164130_0.png MSC märkning=Miljömärket visar att fisken kommer från livskraftiga bestånd och har fångats med minimal inverkan på havsmiljön.

Skolmatsedeln i mobilen

Gör ett bokmärke för Lycksele kommuns skolmatsedel (http://fcedu.lycksele.se/BoU/skolmatsedel/matsedel  ) i din mobils webbläsare för att snabbt kolla upp vad eleverna får/fått för lunch.


SKOLMATSEDEL FÖR våren 2020.pdf
  Nordisk Matvecka, v.9-2020.pdf