20141013_161803_2.png20141013_161744_1.png20141013_161727_0.png


Med reservation för eventuella ändringar
Varje dag serveras salladsbuffé och ekologisk mjölk


Vecka 46                13 - 17 november

Mån 13-11              Gräddstuvad pytt i panna. Salladsbord

Tis 14-11               Miniflippersej (panerad fisk), potatis, gräddfilsås. Salladsbord

Ons 15-11               Hemlagad asiatisk kycklinggryta, ris. Salladsbord

Tor 16-11               Spagetti, köttfärssås*. Salladsbord

Fre 17-11               Palt. Salladsbord


Vecka 47                20 - 24 november

Mån 20-11              Hemlagad, krämig laxsoppa. Salladsbord

Tis 21-11               Vegetarisk lasagne Verona. Salladsbord

Ons 22-11               Kebabgrya, ris. Salladsbord

Tor 23-11               Ugnspannkaka. Salladsbord

Fre 24-11               Kasslergratäng med potatis och grönsaker. Salladsbord



Vecka 48                27 november - 1 december

Mån 27-11              Salladsbord

Tis 28-11               Salladsbord

Ons 29-11               Salladsbord

Tor 30-11               Salladsbord

Fre 01-12               Salladsbord



Fet text= Maträtten är till stor del tillagad från grunden
*I våra köttfärsrätter som vi tillagar själva används till ca 90 % lokalproducerad nötfärs
20160816_164130_0.png MSC märkning=Miljömärket visar att fisken kommer från livskraftiga bestånd och har fångats med minimal inverkan på havsmiljön.

Skolmatsedeln i mobilen

Gör ett bokmärke för Lycksele kommuns skolmatsedel (http://fcedu.lycksele.se/BoU/skolmatsedel/matsedel  ) i din mobils webbläsare för att snabbt kolla upp vad eleverna får/fått för lunch.


pdf.gif SKOLMATSEDEL HÖSTEN 2017.pdf