20141013_161803_2.png20141013_161744_1.png20141013_161727_0.png



Vecka 38                18 - 22 september

Mån 09-18              Gräddstuvad oxpytt

Tis 09-19               Ugnsstekt panerad fisk, potatis, gräddfilsås

Ons 09-20               Aisatisk kycklinggryta, ris

Tor 09-21               Spagetti, köttfärssås*

Fre 09-22               Palt, lingonsylt


Vecka 39                25 -29 september

Mån 09-25              Krämig fisksoppa, mjukt bröd, pålägg

Tis 09-26               Vegetarisk lasagne

Ons 09-27               Kycklinggratäng, ris

Tor 09-28               Ugnspannkaka, sylt

Fre 09-29               Örtagårdsstek, potatis, timjangräddsås


Med reservation för eventuella ändringar
Fet text= Maträtten är till stor del tillagad från grunden
Varje dag serveras salladsbuffè och ekologisk mjölk
*I våra köttfärsrätter som vi tillagar själva används till ca 90 % lokalproducerad nötfärs

20160816_164130_0.png MSC märkning=Miljömärket visar att fisken kommer från livskraftiga bestånd och har fångats med minimal inverkan på havsmiljön.

Skolmatsedeln i mobilen

Gör ett bokmärke för Lycksele kommuns skolmatsedel (http://fcedu.lycksele.se/BoU/skolmatsedel/matsedel  ) i din mobils webbläsare för att snabbt kolla upp vad eleverna får/fått för lunch.


pdf.gif SKOLMATSEDEL HÖSTEN 2017.pdf