20141013_161803_2.png20141013_161744_1.png20141013_161727_0.png



MATSEDEL HT-2019        


VECKA 4         20 - 24 januari

Mån 20 jan             Makaroner, köttbullar och brunsås, lingonsylt

Tis 21 jan                      Ris och Kebabgryta, fefferoni
Ons 22 jan              Kokt potatis och fiskbullar i hummersås, gröna ärtor
Tor 23 jan              Raggmunk och stekt fläsk, lingonsylt

Fre 24 jan              Oxköttsoppa med klimp, mjukmacka med ost


VECKA 5         27 - 31 januari

Mån 27 jan             Paella och grönsallad

Tis 28 jan                      Kokt potatis och Tex Mex biff, gräddsås

Ons 29 jan              Kokt potatis och Skärgårdstorsk, remouladsås

Tor 30 jan              Potatismos och varmkorv, ketchup, senap, grillgurka

Fre 31 jan              Hemgjord Vegetarisk Lasagne




Med reservation för eventuella ändringar
Varje dag serveras salladsbuffé och ekologisk mjölk


Fet text= Maträtten är till stor del tillagad från grunden
*I våra köttfärsrätter som vi tillagar själva används till ca 90 % lokalproducerad nötfärs
20160816_164130_0.png MSC märkning=Miljömärket visar att fisken kommer från livskraftiga bestånd och har fångats med minimal inverkan på havsmiljön.

Skolmatsedeln i mobilen

Gör ett bokmärke för Lycksele kommuns skolmatsedel (http://fcedu.lycksele.se/BoU/skolmatsedel/matsedel  ) i din mobils webbläsare för att snabbt kolla upp vad eleverna får/fått för lunch.


SKOLMATSEDEL FÖR våren 2020.pdf